Har du tankar på att flytta till en mindre lägenhet? Känns lägenheten lite ödslig och för stor eller vill du bara ha lägre hyra för att kunna ha mer pengar över till roliga saker än hyra? Oavsett vad anledningen är till flytten så finns det mycket att tänka på inför en flytt. Speciellt om man flyttar från en större till en mindre bostad. Var ska alla ens möbler och prylar få plats? Är det fortfarande möjligt att få plats med många gäster till en middagsbjudning? Funderingarna är många. Något som man borde fundera över är om man inte skulle ta och anlita en flyttfirma denna flytt. Alla som någon gång har flyttat utan att ha anlitat en flyttfirma har säkert undrat varför man inte tänkte på hur jobbigt det är att flytta innan flytten. Denna gång gör du inte det misstaget. Denna gång anlitar du en flyttfirma.

 

Boka flyttfirma – alltid värt

 Fördelarna med att ta hjälp av en flyttfirma är självfallet många men kanske extra många om du ska flytta från en större lägenhet till en lite mindre lägenhet. Tänk på hur mycket saker du har samlat på dig när du ändå har haft plats för det. Nu har du chansen att göra en ordentlig utrensning och bli av med massa gammalt skräp. Och har du fortfarande för mycket saker för din nya, mindre lägenhet så kan du även få hjälp med magasinering av en flyttfirma. Många tror att det är väldigt dyrt att ta hjälp av en flyttfirma men det behöver det inte vara. Kolla noga igenom vilka alternativ med en flyttfirma som finns för just dig så ska du säkert hitta något som passar dig. Troligtvis med flyttfirma södermalm kommer du ju dessutom ha en betydligt lägre hyra efter att du har flyttat så lägg lite av dom pengarna på en flyttfirma.

 

Gör så här för att få till en smärtfri flytt

 Man ska alltid packa och organisera sina saker riktigt noggrant inför en flytt. Det vet nog alla, ändå är det många som inte gör det och det skapar mycket irritation hos både vänner som ska hjälpa till och hos din flyttfirma. Och tar flytten längre tid än avtalat så kostar det självklart mer. Så packa allt i kartonger och märk kartongerna väl. Då blir det lätt att packa upp efter att din flyttfirma har lämnat allt i din nya lägenhet. Har du anlitat en flyttfirma så har du dessutom mycket energi kvar till att göra det som är roligt med en flytt, nämligen att packa upp och komma i ordning i den nya lägenheten!i